Over Nique’s Agency

Nique’s Agency – de service die uw event verdient!

Over Danique

Danique van Tilburg is de trotse eigenaresse van Nique’s Agency

Sinds 2013 werkzaam in de Entertainment- en Hospitality branche. Loyaliteit en professionaliteit staat bij haar hoog in het vaandel. Met haar enthousiasme en passie voor het vak weet ze van elke opdracht weer een succes te maken. Na jarenlang zelf op de werkvloer gestaan te hebben en veel netwerken heeft zij een mooi bestand kunnen opbouwen van professionals. Wilt u uw evenement of product naar een hoger level tillen, denk dan niet te lang na en boek nu!

Nique’s Agency heeft de kwaliteitsstandaard op 200% staan en dat is te merken aan alles! Vanaf het eerste moment dat ik contact had met Danique betoverde ze me met haar oprechte interesse, openheid en heerlijke enthousiasme. Met haar onmiskenbare energie denkt ze mee om ieder evenement tot in de puntjes te verzorgen. Haar danseressen en hostessen zijn allen professioneel, enthousiast, harde werkers en bovennatuurlijk beeldschoon. Ik werk al jaren met Nique’s Agency en Danique weet me iedere keer weer te verbazen. Nieuwe kostuums van zeer hoge kwaliteit, nieuwe ideeën en iedere keer weer diezelfde proactieve manier van samenwerken en betrokkenheid. Ik werk dus heel graag samen met Nique’s Agency en heb geen reden om ooit voor een ander bureau te kiezen. Danique is iemand die je in je hart sluit na de eerste ontmoeting. Dat heb ik ook gedaan.

Alexander van der Doorn
Eventmanager

Danique is mooi van buiten én binnen, daarom werken we zo graag met haar samen. Ze doet haar naam op vele fronten eer aan, kenmerken die haar als onderneemster Danique Unique maken:

*D*oortastend
*A*ttent
*N*ieuwsgierig
*I*nteger
*Q*ueen of stage
*U*itstraling
*E*nthousiast

We hopen nog hee veel leuke opdrachten met haar samen te doen ❤️

Jeannette & Anke
Het Idee Evenementen Promolooks Promoties

Ik beveel Danique eigenlijk liever niet aan. Want dan krijgt ze zoveel aanvragen dat ze niet meer voor mij beschikbaar is :) Zonder gekheid, ik werk heel graag samen met Danique. Ze denkt goed mee, is flexibel maar bovendien enorm professioneel. Ze heeft altijd alles goed voor elkaar. Tel daarbij haar nooit aflatende enthousiasme op en de prachtige meiden met wie ze werkt: een combi die ervoor zorgt dat je geen ander bureau meer hoeft te bellen voor hostesses, danseressen, rollerskate girls en steltlopers!

Loes Hoogland
Boot Media & Entertainment

Seasons Entertainment werkt sinds 2022 samen met Nique’s Agency. Het is een ontzettend fijn bedrijf met een gedreven team van professionals!

Elk project pakken ze weer met veel plezier en liefde aan! Wanneer wij een aanvraag krijgen voor een dans/stelten of hosts opdracht; weten wij Danique en haar team gelijk te vinden!

Wij raden Ninque’s Agency dan ook zeker aan!

Henk Hafkamp
4 Seasons Entertainment
Onze service

Nique’s Agency verzorgt

Dansers, performers, entertainers, hostesses, special acts & promotie modellen voor diverse events, promoties, bedrijfsfeesten en festivals. De mogelijkheden zijn grenzeloos, wij denken graag met je mee!
Werken bij

Join Nique’s Agency

volg ons

Volg ons op instagram

Volg Niques Agency op Instagram!

Nique's Agency

Nique’s Agency de service die uw event verdient!

Nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!
Nique’s Agency – de service die uw event verdient!

Contact info

Hopmanstraat 20
1945XK Beverwijk

© Copyright 2023 Niques Agency All rights reserved.

Powered by Bridge Marketing

Doe een aanvraag

Vraag een offerte aan voor je event!
Soliciteer

Vul het formulier in

1
Stap
2
Stap 2
3
Stap 3
4
Stap 4
Ik ben jonger dan 18 jaar*
In bezit van een rijbewijs:*
In bezit van een OV kaart*
In bezit van een kvk nummer?*
    Ik geeft Nique's Agency toesteming om mijn gegevens te verwerken*